
Hozzávalók:
-kb. 20 dkg natur pulykasült
-kb. 30-40 dkg mexikói zöldségkeverék
-2 ek. olaj
-só, bors, pici pirospaprika, oregano, rozmaring
-fél vöröshagyma, 1 gerezd zúzott fokhagyma
A zöldséget előpároltam pici olajon és kevés vízzel.
Ezalatt a húst felaprítottam, a hagymát apróra vágtam, a fokhagymát átnyomtam.
Az olajon üvegesre pároltam a vöröshagymát, rádobtam a fokhagymát, majd a húst is. Mivel a hús már megsült előző nap, így épp csak pár percig kevergettem. Előtte még utánfűszereztem, mert nagyon natur volt. Hozzáadtam a csaknem teljesen kész zöldségkeveréket, jól összeforgattam és csak addig pároltam, míg az ízek összeértek és a zöldséges rész is puha lett.
Előre megsütött húsból addig tartott elkészteni, míg a zöldség megpárolódott, kb. 13-15 perc lehetett.... ( Friss hús esetén a főzésre kb. 40-50 percet kell rászánni.)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése