2017. március 12., vasárnap
Csokis zabpelyhes keksz
Hozzávalók / 6 adag:
125 g vaj (puha)
125 g cukor
1 db tojás
1 teáskanál vanília aroma
125 g zabpehely
150 g finomliszt
0.5 tk sütőpor
15 dkg étcsokoládé
Elkészítés:
A csokit fél centis darabkákra vágjuk.
A vajat a cukorral habosra keverjük.
A hozzávalókat összekeverjük, és teáskanálnyi halmokat rakunk egy sütőpapírral bélelt tepsibe. A halmokat lelapítjuk a tenyerünkkel.
Előmelegített sütőben megsütjük a kekszeket.
Forrás: http://www.nosalty.hu/recept/etcsokis-zabpelyhes-keksz
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése