2011. július 19., kedd

Húsos sajtos roló


Hozzávalók:
4 db burgonya,
1 cs petrezselyemzöld,
40 dkg darált hús,
só, bors,
1 ek ételízesítő,
1 db tojás,
trapista sajt, sonka.

A burgonyát megfőzzük, majd hűlni hagyjuk.
A petrezselyemzöldjét apróra vágjuk.
A darálthúst összekeverjük a sóval, borssal,
hozzáadjuk a petrezselyemzöldjét.
Jól összedolgozzuk. Végül belekeverjük a tojást
és a kihűlt tört burgonyát.
Rudakat formázunk a masszából.Mindegyik közepébe
sonkába tekert sajtrudat teszünk.
Tojásba, lisztbe és zsemlemorzsába bepanírozzuk.
Forró olajba aranybarnára sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails