2016. március 6., vasárnap
Almás bögrés süti
Hozzávalók egy 20×30 cm-es tepsihez:
17 dkg margarin
3 db tojás
1 és 1/2 bögre kristálycukor (1 bögre = 250 ml)
1 és 1/2 bögre liszt
1/2 csomag sütőpor
1 citrom reszelt héja
1 mokkáskanál őrölt fahéj
csipet só
3 db közepes alma vékony szeletekre vágva
Elkészítés: A tojásokat a cukorral és a margarinnal habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet, a fahéjat, a reszelt citromhéjat és a sót. Óvatosan belekeverjük a nem túl vékonyra szeletelt almát.
Sütőpapírral bélelt tepsiben világosra sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Forrás: http://www.mindmegette.hu/almas-bogres-kevert-sutemeny.recept
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése