2016. július 22., péntek

Lasagne tekercs


Hozzávalók:
1 evőkanál zúzott fokhagyma
120 g kockára vágott hagyma
500 g darált hús
350 ml sűrített paradicsom
Só, bors
150 g reszelt mozzarella
6 lasagne lap

Panírozáshoz: liszt, 3 felvert tojást, zsemlemorzsa
Sütéshez: étolaj

Forrósítsunk fel kevés olajat egy serpenyőben, és adjunk hozzá fokhagymát és a hagymát.
Miután a zöldségek enyhén megpirultak, adjuk hozzá a darált húst és pirítsuk tovább, amíg a hús leve el nem fő.
Majd hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, forraljuk össze, és sózzuk, borsozzuk.
Húzzuk le a tűzről, és keverjük össze a sajttal.
Főzzük meg lasagne lapokat. Fontos, hogy ne főzzük túl puhára.
Vágjuk el a lapokat hosszában félbe, halmozzunk rá a húsos szószból, és tekerjük fel.
A lasagne tekercseket hagyjuk hülni, majd ha már elérte a szobahőmérsékletet, tegyük néhány percig a fagyasztóba.
Panírozzuk be: liszt, tojás, zsemlemorzsa és újra a tojás és zsemlemorzsa.
Helyezzük a tekercsek másodszor is néhány percre a fagyasztóba, és utána olajban süssük ki.

Forrás: http://www.leckerschmecker.me/gerollte-koestlichkeit/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails