2018. december 24., hétfő
Mézeskalács light (csökkentett CH)
20 dkg méz (legközelebb mézpótlóval próbálom)
20 dkg margarin
2 db egész tojás
2 dl eritriol (egy bögre)
mézeskalács fűszeres sütőpor
50 dkg liszt (fele tk, fele sima)
A mézet felolvasztottam mikróban. Az enyém kifutott, szóval vigyázni kell vele!
Hozzáadtam a margarint, ez szépen el is olvadt a meleg mézben.
Belekevertem az édesítőszert, és a 2 tojást.
Majd hozzáadtam a lisztet, és a fűszeres sütőport.
Összegyúrtam, fóliába tettem, és egy éjszakát pihent a hűtőben.
Másnap kinyújtottam kb 3-4 mm vastagra, kiszaggattam, tojássárgájával megkentem őket, és 7 percig sütöttem.
Puha lett, és finom!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése