2012. október 8., hétfő
Tojás nélküli kakaós
Hozzávalók:
40 dkg liszt
20 dkg cukor
10 dkg kókuszreszelék
2 cs sütőpor
4 ek kakaópor
fél l tej
1 tk mézeskalács fűszerkeverék
tetejére gyümölcs ízlés szerint
10 ek olaj
(alma és meggy volt itthon)
Elkészítése:
A hozzávalókat egy tálban alaposan összekeverjük. Egy 20*30 cm-es tepsibe sütőpapírt terítünk, beleöntjük a masszát és a tetejére szórjuk a gyümölcsöket. 200 fokra előmelegített sütőben sütjük 10 percig, majd a lángot mérsékeljük 175 fokra és 30-35 perc alatt megsütjük. Ha kihűl lehet is szeletelni és tálalni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése