2015. március 25., szerda

Sajttal töltött rántotthusi - sütőben



Hozzávalók:
60 dkg csirkemell
10 dkg gorgonzola
5 dkg parmezán
só, bors

A panírhoz:
2 evőkanál liszt
2 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa

Elkészítése:
A csirkemellet nagy szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk őket. Sózzuk és borsozzuk. A gorgonzolát és a reszelt parmezánt jól összekeverjük, minden hússzeletre kenünk egy kicsit belőle és ezt követően kettőbe hajtjuk. Majd vastagon bepanírozzuk. Ezt követően kivajazott tepsibe tesszük és a tetejét átkenjük olívaolajjal, majd 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő felénél érdemes megfordítani a húsokat, hogy egyenletesen süljenek.

Forrás: ketkes.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails