2011. április 6., szerda

Tejszínes makaróni


Hozzávalók:
30 dkg csirkesonka
20 dkg üveges gomba
1 csomag makaróni tészta (500gr)
kevés őrölt fehér bors
bazsalikom
3 dl főző tejszín

olaj
15 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A csirkesonkát összekockázzuk, a gombát felszeleteljük és kevés olajban feltesszük párolni. Hozzákeverjük a borsot, bazsalikomot.
Ha puha a gomba, ráöntjük a tejszínt és összeforraljuk.
Kifőzzük a tésztát, összekeverjük a tejszínes sonkával, reszelt sajttal megszórva tálaljuk.

Aki nem szereti a gombát, borsó konzervvel is elkészítheti, azzal is nagyon finom!

Forrás: serpenyo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails