2011. április 6., szerda
Tejszínes makaróni
Hozzávalók:
30 dkg csirkesonka
20 dkg üveges gomba
1 csomag makaróni tészta (500gr)
kevés őrölt fehér bors
bazsalikom
3 dl főző tejszín
só
olaj
15 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A csirkesonkát összekockázzuk, a gombát felszeleteljük és kevés olajban feltesszük párolni. Hozzákeverjük a borsot, bazsalikomot.
Ha puha a gomba, ráöntjük a tejszínt és összeforraljuk.
Kifőzzük a tésztát, összekeverjük a tejszínes sonkával, reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Aki nem szereti a gombát, borsó konzervvel is elkészítheti, azzal is nagyon finom!
Forrás: serpenyo.hu
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése