2011. április 20., szerda

Tőkehal spanyol módra


Hozzávalók: 4 db tőkehalfilé, kb 800 g, 3 evőkanál vaj vagy margarin, 3 evőkanál friss vagy 1 1/2 evőkanál szárított oregánó, 1/2 evőkanál apróra vágott chili, 1 evőkanál só, 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem, 1 db citrom

Vajazz ki egy tűzálló tálat, tedd a halszeleteket bele. Olvaszd fel a vajat egy lábasban, add hozzá az oregánót a chilit és a sót. Öntsd a fűszeres vajat a halra majd süsd 175 fokon 15-20 percig.

Ha kész szórd meg a petrezselyemmel és díszítsd citromkarikákkal. Szervírozd főtt rizzsel és salátával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails