2011. április 20., szerda
Tőkehal spanyol módra
Hozzávalók: 4 db tőkehalfilé, kb 800 g, 3 evőkanál vaj vagy margarin, 3 evőkanál friss vagy 1 1/2 evőkanál szárított oregánó, 1/2 evőkanál apróra vágott chili, 1 evőkanál só, 2 evőkanál apróra vágott petrezselyem, 1 db citrom
Vajazz ki egy tűzálló tálat, tedd a halszeleteket bele. Olvaszd fel a vajat egy lábasban, add hozzá az oregánót a chilit és a sót. Öntsd a fűszeres vajat a halra majd süsd 175 fokon 15-20 percig.
Ha kész szórd meg a petrezselyemmel és díszítsd citromkarikákkal. Szervírozd főtt rizzsel és salátával.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése