A tésztához:
50 dkg liszt
20 dkg margarin
25 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 csapott kávéskanál fahéj
4 tojássárgája
A krémhez:
20 dkg margarin
5 evőkanál porcukor
1 dl rum
30 dkg kókuszreszelék
4 tojásfehérje habja
A tészta kenéséhez:
lekvár
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, puha tésztát készítünk, két részre osztjuk, az egyiket kinyújtjuk, tepsibe tesszük, megkenjük lekvárral. A tölteléket rásimítjuk a lekváros lapra. A tészta másik felét kinyújtjuk, rátesszük a töltelékre. Megsütjük.
Forrón a következő mázat tesszük rá: 2 tojássárgája, 10 dkg porcukor.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése