2011. október 22., szombat

Spagetti gombás-bacon-ös raguval


Hozzávalók:
spagetti tészta
6-8 szelet bacon
10-15 dkg csiperke gomba
2 szál zöldhagyma
3 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
2 dl tejszín
1 ek tejföl

bors

A bacon-t és a gombát apróra kockázzuk. A hagymákat pedig vényonyra szeleteljük.
Egy kevés olajat hevítünk egy teflon serpenyőben és először a hagymákat megpirítjuk. Hozzáadjuk a bacont, majd a gombát is. Ha összesültek, akkor ráöntjük a tejszínt és a tejfölt, majd fűszerezzük. Összeforraljuk és kifőtt spagetti tésztával tálaljuk.
A tetejét egy kis reszelt parmezánnal és petrezselyemmel megszórjuk.

Forrás: recepteszter.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails