2012. augusztus 29., szerda

Puncsos keksz-szelet



Hozzávalók:
0,5 kg háztartási keksz
1 csomag rumpuncs ízű pudingpor
1 csomag csokoládés pudingpor
25 dkg margarin
15 dkg porcukor
4 ek kristálycukor
1 liter tej
méz
csokoládéreszelék vagy tortadara

Elkészítése:
A pudingokat 4-4 dl tejben, 2-2 ek. cukorral felfőzzük. A margarint ízlés szerinti cukorral /én kb. 15 dkg tettem bele, nem szeretjük ha nagyon csömör/ habosra keverjük, elfelezzük, az egyik felét a csokis, a másik felét pedig a puncsos pudingba keverjük. Egy tepsibe teszünk egy sor, mézzel elkevert langyos tejbe mártogatott kekszet, erre kenjük (még melegen) a csokis krémet, újabb sor keksz következik és rákenjük a puncsos krémet. Tetejét megszórhatjuk tortadarával, vagy reszelt csokival.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails