1 fej hagyma,
15dkg gomba,
30dkg csirkemellfilé,
1ek. liszt,
1deci tejföl,
1deci tejszin,
fél tk. mustár,
1-2db csemegeuborka,
zsiradék,
só,bors
Elkészités:
a hagymát apróra kockázzuk,gombát vékonyan felszeleteljük.A csirkét újjnyi vastagra vágjuk,sózzuk,borsozzuk és a lisztbe megforgatjuk.
A csirkét zsiradékon halvány pirosra kapatjuk,kiszedjük egy tálba.Beletesszük a hagymát,üvegesre pároljuk,rátesszük a gombát és puhára pároljuk fedő alatt.
A mártáshoz összekeverem a tejfölt,tejszint,mustárt,és a karikára vágott uborkát is belekeverjük.A megpárolódott gombához hozzáöntjük a mártást visszarakjuk a csirkemellet,elkeverjük és pár perc alatt összefőzzük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése