2014. október 24., péntek
A legegyszerűbb sajtos rúd
Hozzávalók / 4 adag
30 dkg finomliszt
25 dkg margarin
2 teáskanál só
1.5 dl tejföl
1 db tojás (a tetejére)
5 dkg sajt (reszelt)
Elkészítés:
A lisztet összegyúrjuk a margarinnal, sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz.
Kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagra, megkenjük a sózott felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal.
Éles késsel, pizzavágóval vagy derelyevágóval hosszúkás rudakra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
sütési hőfok: 200°C
sütési mód: hőlégkeveréses
költség: 400 Ft
Forrás: nosalty
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése