2014. október 27., hétfő
Rakott bundáskenyér jénaiban
Hozzávalók:
1 kis pohár laktózmentes tejföl
3 szál újhagyma
1 kis fej lila hagyma
5 szelet füstölt tarja
15 dkg reszelt sajt
fél csokor snidling
só
kevés zsiradék
6 szelet kenyér
5 tojás
Elkészítése:
A sütőt előmelegítem 200 fokra. A tojásokat felverem a tejföllel és a sóval.
A jénai tálat kevés zsiradékkal kikenem, 3 szelet kenyeret megmártóztatok a tojásos, sós, tejfölben és a jénai aljára teszem.
Megszórom a sajttal, az aprított újhagyma és a lilahagyma felével, majd ráteszem a tarjaszeleteket. Megmártóztatom a maradék 3 szelet kenyeret is a tojásos tejfölben, majd a tarjaszeletek tetejére teszem.
Megszórom a maradék sajttal, az újhagymával és a lilahagymával. Aprított snidlinggel díszítem, majd 15 perc alatt készre sütöm.
Forrás: receptneked.hu
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése