2014. október 27., hétfő

Gyümölcsös kekszes


Hozzávalók:
2 csomag háztartási keksz (2×20 dkg)
1 csomag étcsokis pudingpor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 l tej
6 ek cukor
30 dkg gyümölcs
4 dl habtejszín
2 habfixáló
vanília aroma
cukor
rum

Elkészítése:
A pudingporokat 0,5 l tejjel és 3 evőkanál cukorral elkészítjük, és hozzákeverjük a gyümölcsöket.
Egy tál alját kirakjuk a rumba áztatott keksszel, majd ráöntjük a csokis pudingot. Erre ismét kekszet rakunk, erre öntjük a vaníliás pudingot, majd ismét egy réteg keksz következik.
A tetejét bevonjuk a a habfixálóval felvert habtejszínnel, amihez 1 tk vanília aromát és 3 tk cukrot adunk. A tetejét ízlés szerint díszítjük.
Hűtőben hagyjuk kihűlni.

Forrás: receptneked.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails