2011. január 6., csütörtök
Chilis csirkeragu
60 dkg csirkemellfilé
3 db kaliforniai paprika /sárga, zöld, piros/
1 szál póréhagyma
1/2 dl chili szósz
1/2 dl szója szósz
grill fűszer
2 evőkanál csípős mustár
2 dl tejszín
1 dl olíva olaj
2-3 gerezd fokhagyma
só
őrölt bors
Előkészítés:
A csirkemellet, paprikákat, póréhagymát csíkokra vágjuk.
Elkészítés:
A csirkecsíkokat az olajon pirosra sütjük.
Fűszerezzük sóval, grillfűszerrel, borssal, átnyomott fokhagymával.
Hozzáadjuk a mustárt és pár percig együtt pirítjuk.
Rátesszük a zöldségeket, szóját, chilit és 8-10 percig pároljuk.
Felöntjük a tejszínnel és forrás után levesszük a tűzről.
Rizst készítettem hozzá, de más körettel is finom!
forrás: serpenyo.hu
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése