2011. január 6., csütörtök

Chilis, szójás csirkecsíkok színes tésztával


40 dkg színes tészta /orsó vagy szarvacska/
40 dkg csirkemell
1 db póréhagyma
3 db kaliforniai paprika
2 db paradicsom
1 db cukkini
1/2 dl szezámolaj /vagy olíva/
1 dl szójaszósz
1 dl chiliszósz
őrölt fehér bors
gyömbér
koriander


Előkészítés:
A tésztát sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, leöblítjük.
A zöldségeket és a csirkemellet csíkokra vágjuk.

Elkészítés:
Felforrósítjuk az olajat és a csirkecsíkokat fehéredésig sütjük.
Rádobjuk a zöldségeket. Ízesítjük a gyömbérrel, korianderrel, borssal és 8-10 percig pirítjuk. Hozzáadjuk a chili- és a szójaszószt. Egy-két perc után levesszük a tűzről és a ragut összekeverjük a tésztával.
Átforrósítjuk és tálaljuk.

Forrás: serpenyo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails