2011. január 6., csütörtök

Kokárda csirkemell


4 db csirkemellfilé
2 db piros kaliforniai paprika
4 szelet trappista sajt
1/2 db póréhagyma
8 csík szeletelt bacon
grillfűszer

olaj

Előkészítés:
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
A paprikát kicsumázzuk, félbevágjuk.
A póréhagyma zöld részét a csirkével megegyező hosszúságúra vágjuk.

Elkészítés:
A csirkemelleket kiterítjük, megszórjuk grillfűszerrel.
A mellekre teszünk 1-1 fél paprikát, 1-1 szelet sajtot és 1-1 darabot a póréhagymából.
A csirkemelleket összehajtjuk, fogvájóval összetűzzük és baconbe göngyöljük.
Tepsibe tesszük, kevés olajat és vizet aláöntve sütőben 180 fokon pirosra sütjük. Kb.30-40 perc.


Forrás - serpenyo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails