2011. január 6., csütörtök

Orosz hússaláta


Egy ötlet a maradék sült felhasználására!

Hozzávalók:
maradék sertéssült
2 szem burgonya
1 db alma
2 db tojás
2-3 db csemege uborka
4-5 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
őrölt fehér bors
citromlé
porcukor


Előkészítés:
Megfőzzük a tojásokat, és a burgonyát héjában.
A sült húst, csemege uborkát, almát csíkokra vágjuk.
A megfőtt tojásokat cikkekre, a burgonyát csíkokra vágjuk.

Elkészítés:
A majonézt ízesítjük sóval, borssal, mustárral, citromlével és egy csipet porcukorral.
Az összevágott anyagokat a majonézbe forgatjuk, majd legalább egy órára hűtőbe tesszük.
A majonézt ízesíthetjük fehérborral vagy a csemege uborka levével is. Jó étvágyat hozzá!

Forrás: serpenyo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails