2011. február 5., szombat
Medvesajtos szakállas pogácsa
Hozzávalók:
3 ek. tejföl
1 csipet piros paprika
1 kk. só
2 db tojássárgája
20 dkg trappista sajt reszelve
1 dkg élesztő
25 dkg margarin
40 dkg liszt
A töltelékhez:
10 dkg vaj
4 db natúr Medve kockasajt
pici só
Elkészítése:
A tejfölt,a sót,a pirospaprikát,2 tojássárgáját és 5 dkg reszelt sajtot összekeverünk.
Az élesztőt kevés tejben megkelesztjük.
A margarint a liszttel elmorzsoljuk.
Mindezt összedolgozzuk és 1 órán át pihenni hagyjuk.
Vékonyra nyújtjuk és kiszaggatjuk.
előmelegített sütőben,kivajazott sütőlapon készre sütjük.
A krém hozzávalóit habosra keverjük és 2-2 pogácsát összeragasztunk vele,majd reszelt sajtban megforgatjuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése