2010. október 13., szerda
Csirkemájas táska
Egy csomag friss leveles tásztát nyolc részre osztottam fel.
A töltelék: 25 dkg csirkemájat apróbb darabokra vágtam. 10-15 dkg póréhagymát vékonyan felszeletelve kevés olajon megpároltam, majd a májat rádobva sóval, borssal fűszerezve néhány perc alatt készre pároltam.
Közben egy másik serpenyőben 3 szál felszeletelt újhagymát szintén
kevés olajon átforgattam, hozzáadva 2 nagyobb , szeletelt gombát,
5-10 dkg zöldborsót, fűszerezve megpároltam.
A májjal összekevertem és kihűtöttem.
A 8 részre felosztott leveles tésztát ezzel a töltelékkel megtöltve , tojással megkenve 200-220 fokon megsütöttem .
Leves után, friss ecetes fejessálátával tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése