2010. október 19., kedd
Gesztenyés-babapiskótás szelet
Alap: 2 csomag gesztenyemassza, 25 dkg darált keksz, rumaroma ízlés szerint, 15 dkg porcukor - ezeket kevés tejjel jól összegyúrjuk (kb.1 dl tej).
Krém: 9 dl tej, 3 csomag vaníliás puding, 20 dkg porcukor - felfőzzük, majd ha már kihűlt, akkor 25 dkg margarint hozzákeverünk.
Összeállítás:
a gesztenyés masszát egyenletesen a tepsi aljára nyomogatjuk
a krém egyik felét rákenjük
rumaromás tejbe forgatott babapiskóta a következő rész
a krém másik felét is rákenjük
végül a tetejére 2,5 - 3 dl kemény habbá felvert "Hulala"-t teszünk és egyenletesen rákenjük, majd ízlés szerint csokoládét reszelünk rá
A hozzávalók egy 30 * 20 cm-es tepsihez valók.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése