2010. június 17., csütörtök
Almás süti
Hozzávalók:
1 joghurtos pohár natúr joghurt
1 joghurtos pohár barna cukor
3 tojás
1 kk őrölt fahéj
2 joghurtos pohár finomliszt
1/2 cs sütőpor
3/4 joghurtos pohár étolaj
40 dkg alma
Elkészítés:
A sütőt közepes hőmérsékletre (180 fok) előmelegítjük.A joghurtot összekeverjük a barna cukorral és a tojásokkal.Hozzáadjuk az étolajat, a fahéjat és a sütőporral elvegyített lisztet.Kivajazott, kilisztezett magasabb falú (kb. 20*25-ös) tepsibe öntjük és bőségesen megszórjuk a meghámozott és vékony cikkekre vágott almával.Sütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése