2010. június 17., csütörtök

Milánói spagetti


Hozzávalók:
50 dkg darált hús,
1 fej vöröshagyma,
fél dl olíva olaj,
1 dl paradicsomlé,
1 zacskó milánói fix alap,
só, őrölt fehérbors, bazsalikom, oregano, kakukkfű, őrölt pirospaprika,
50 dkg spagetti tészta.

A szósz elkészítése: Az olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, ráöntjük a darált húst, együtt pároljuk a hús fehéredéséig. Hozzáadjuk a paradicsomlét, fűszerezzük, együtt főzzük tovább. Közben a milánói fix alapot 2 dl hideg vízben elkeverjük, és ráöntjük a szószra. Addig főzzük, amíg a hús puha nem lesz. A spagetti tésztát puhára főzzük, lecsepegtetjük a vizet róla, ráöntjük a szószt, és összekeverjük. Olíva bogyóval és reszelt sajttal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails