2010. június 17., csütörtök
Olaszos csirkeragu
2 db csirkemellfilé
1 dl olívaolaj
1 fej lilahagyma
5 dkg bacon
0,5 kg krumpli
2 ek szárított paradicsom
só
őrölt bors
1 ek oregánó
Elkészítés:
A húst, a hagymát és a krumplit kockákra vágjuk (nem kell apróra!), a szalonnát pedig csíkokra.
Serpenyőbe halmozzuk az egészet, hozzáadjuk a szárított paradicsomot, az oregánót és a sót.Leöntjük olajjal és teljes lángon kevergetve pirítjuk az egészet.Mikor kezd levet ereszteni, takarékra vesszük, fedőt rakunk rá és lassan pároljuk.Amikor a hús nagyjából puha,megint nagylángon kissé pirítjuk.Borsot darálunk rá, tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése