2010. június 17., csütörtök

Olaszos csirkeragu


2 db csirkemellfilé
1 dl olívaolaj
1 fej lilahagyma
5 dkg bacon
0,5 kg krumpli
2 ek szárított paradicsom

őrölt bors
1 ek oregánó

Elkészítés:
A húst, a hagymát és a krumplit kockákra vágjuk (nem kell apróra!), a szalonnát pedig csíkokra.
Serpenyőbe halmozzuk az egészet, hozzáadjuk a szárított paradicsomot, az oregánót és a sót.Leöntjük olajjal és teljes lángon kevergetve pirítjuk az egészet.Mikor kezd levet ereszteni, takarékra vesszük, fedőt rakunk rá és lassan pároljuk.Amikor a hús nagyjából puha,megint nagylángon kissé pirítjuk.Borsot darálunk rá, tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails