2010. június 17., csütörtök

Chilis bab


Hozzávalók:
50 dkg darált hús,
30 dkg bab,
2 nagy fej vöröshagyma,
1 dl étolaj,
1 doboz kukorica konzerv,
2 dl paradicsomlé,
10 dkg apróra vágott zöldpaprika.

Fűszerek: só, pirospaprika, őrölt bors, oregano, kakukkfű és chili paprika.

Elkészítés: A darált húsból és a vöröshagymából pörköltet készítünk ( én tettem bele 1 milánói szósz alapot, ami nagyon jól megdobta!), a babot megfőzzük sós vízben. A húst, a babot és a kukoricát összekeverjük, hozzáadjuk a zöldpaprikát és a fűszereket. Paradicsomlével és vízzel felengedjük, sűrűre főzzük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails