2010. június 17., csütörtök
Piedone tokány
60 dkg sertéscomb
2 kis fej hagyma
2 db paprika
2 dl tejföl
1 vörösbab konzerv
1 dl tejszín
Worchester szósz
citromlé
só, bors, paprika
petrezselyem
3 gerezd fokhagyma
olaj
A húst csíkokra vágom, sózom, borsozom és összekeverem a zúzott fokhagymával. Kevés olajban megsütöm. Kiszedem, majd a zsírjában fél karikára, vágott hagymát pirítok. Hozzáadom a fél karikára vágott paprikát, a petrezselymet és rövid ideig együtt párolom. Hozzáöntöm a tejfölt, egy kis vizet és tovább főzöm. Végül megpaprikázom, borsozom, visszateszem bele a húst és a vörösbabbal együtt készre főzöm. 1 dl tejszínnel dúsítom, kis citromlével és Worchester szósszal ízesítem. Rizzsel tálalom.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése