2010. június 17., csütörtök
Kevert almás
30 dkg cukor
1 cs vaníliás cukor
3 tojás
14 dkg margarin
30 dkg liszt (15 dkg finom és 15 dkg rétes)
1 cs sütőpor
30 dkg reszelt alma
citromlé
fahéj+ kevés cukor az almára
Elkészítés!
Az almát meghámozzuk, lereszeljük és egy kevés fahéjjal és citromlével és cukorral ízesítjük. Hűtőben állni hagyjuk, amíg a tészta elkészül.A cukrot és a vaníliás cukrot a 3 egész tojással habosra keverjük.A margarin hozzáadásával tovább keverjük.
A liszthez hozzákeverjük a sütőport és hozzáadjuk a margarinos masszához.Az így kapott tésztához adjuk az almát, melynek a levét jól kicsavarjuk. Az ezáltal elvesztett fahéjat ízlés szerint pótoljuk.200 fokon, 20-25 perc alatt megsütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése