2010. június 15., kedd
Cigánypecsenye
Hozzávalók:
8-10 szelet sertéstarja
4 gerezd fokhagyma
2 kávéskanál őrölt bors
3 dl olaj
só
8-10 szelet szalonna
Elkészítés:
A hússzeleteket kiverjük,széleit bevagdaljuk,fokhagymával,sóval,őrölt borssal bedörzsöljük és leöntjük étolajjal.1 napig érleljük.Másnap a húst lecsöpögtetjük,a fennmaradt olajat forrósítjuk.Hússzeleteket lisztbe forgatjuk és mindkét oldalát megsütjük.A vékony szelet szalonnák tetejét bevagdossuk és kevés olajon megpirítjuk.
Sült burgonyával tálaljuk és a hús tetejére tesszük a sült szalonnát.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése