2010. június 11., péntek
Hamis krémes
7 tojássárgáját 7 evőkanál langyos vízzel és 15 deka cukorral habosra keverünk, 20 deka átszitált, 1 sütőporral elkevert lisztet adunk hozzá, úgy sütjük mint a piskótát.
KRÉM: 4 vanília pudingot 8 deci vízzel felfőzünk, kihűtjük. A 7 tojásfehérjét 20 deka cukorral kemény habbá verünk, a kihűlt pudinggal jól összedolgozzuk, ezt a krémet kenjük a tésztára.
Fél liter Hulalát 2 evőkanál vanília cukorral felverünk, rásimítjuk a krémre, reszelt csokit teszünk a tetejére, vagy kakaót szitálunk rá.
Kicsit hűtjük, máris fogyasztható.
A krémbe lehet még vaníliát tenni, akár aroma formájában, hogy még jobban hasonlítson az igazi krémesre.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése