2010. június 14., hétfő

Chillis-babos sertéshúsos fazék


1 ek olívaolaj
40 dkg sertéshús
1 lilahagyma
2 gerezd fokhagyma
nagy csipet chillipehely
1 tk római kömény
1 piros színű paprika
40 dkg hámozott, darabolt paradicsom - konzerv
4 dl csirkehúsleves
25 dkg burgonya
10 dkg zöld bab - fehérbabot tettem bele
1/2 csokor koriander

A forró olajon megpirítom a felkockázott, fűszerezett húst, majd kivezem a serpenyőből.
Beleteszem a felszeletelt hagymát, a fokhagymát és pár percig párolom.
Hozzákeverem a chillit a borsot és köményt, 2 percig sütöm.
Visszateszem a húst a serpenyőbe a levessel és a paradicsommal együtt.
Felforralom és hozzáteszem a felkockázott burgonyát.
10-15 perc alatt megfőzöm, majd hozzákeverem a babot és további 5 perc alatt készrefőzöm.
Fűszerezem és megszórom aprított korianderrel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails