2010. június 11., péntek

Csokis sütemény


Hozzávalók:
8 tojás,
8 ek cukor,
5 ek liszt,
3 ek kakaópor,
1 csomag sütőpor

Hozzávalók a krémhez:
25 dkg margarin,
1 púpos ek kakaópor,
20 dkg porcukor,
3 dl tej,
1 csomag csokoládés pudingpor

Hozzávalók a mázhoz:
10 dkg vaj,
3 ek kakaópor

A piskótát a szokásos módon megsütjük.
A krémhez a pudingot megfőzzük a tejjel.
A margarint kikeverjük a porcukorral és a kakaóporral.
Majd a két krémet jól összedolgozzuk.
A mázhoz a vajat megmelegítjük, és jól elkeverjük a kakaóporral.
A kakaós piskótára rákenjük a krémet, majd egy hosszú pengéjű késsel a krémre kenjük a kakaómázat is. Hűtőben lehűtjük, és fogyasztásik ott is tartjuk. Kockára szeletelve tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails