2010. június 14., hétfő
Sajtos tészta gazdagon
17 dkg tészta
2 ek olívaolaj
2 csirkemell
5-6 gomba
só, bors, kakukkfű
1 marék zöldborsó
1 marék petrezselyem
4 sajt mártás:
2 dl tejszínt felforrósítottam, majd beleszórtam kb. 1 ek-lal az alábbi sajtokból és addig kevergettem lassú tűzön, amíg megolvadtak.
mozzarella, parmezán, krémsajt, cheddar
A tésztát bő, sós vízben kifőztem, leszűrtem, félretettem.
A forró olajon 1 perc alatt átforgattam a felkockázott húst, hozzákevertem a gombát, fűszereztem, és lepirítottam.
Belekevertem a zöldborsót /fagyasztott/ és a felaprított petrezselymet, pár perc alatt összesütöttem.
Hozzáforgattam a tésztát és leöntöttem a 4sajt-mártással, összekevertem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése