2010. június 14., hétfő
Serpenyős csirke babbal
1 ek olívaolaj
4 csirke felsőcomb bőr nélkül
1 gerezd fokhagyma
1 lilahagyma
1 tk szárított kakukkfű
3 dl fehérbor
1,5 dl víz
400 g fehérbab konzerv
1 marék petrezselyem
A forró olajon pirítsd meg pár perc alatt a hús minden oldalát.
Dobd rá a hagymákat aprítva és a kakukkfüvet és süsd 2 percig együtt.
Öntsd fel a borral és a vízzel, sózd-borsozd és takard le.
Gyöngyöztetve párold 20 percig, de félidőben vedd le a fedőt.
Keverd hozzá a babot, melegítsd át és tálaláskor szórd meg friss, vágott petrezselyemmel.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése