2010. június 14., hétfő
Tárkonyos csirke tésztával
25 dkg tészta
2 ek olívaolaj
2 csirkemellfilé darabolva
2 gerezd áttört fokhagyma
142 ml tejszín
3-4 ek tárkonylevél aprítva
10 dkg spenótlevél
citromgerezd a tálaláshoz
A tésztát kifőzzük sós vízben, de nem szűrjük le!
Forró olajon 4-5 perc alatt átpirítjuk a húst.
Hozzáadjuk a fokhagymát, a tejszínt, a tárkonyt és 3 ek-nyit a tészta főzővizéből, átmelegítjük,
A tésztához keverjük a spenótot, ami a forróvíztől azonnal megpuhul, leszűrjük.
A csirkés ragut a spenótos tésztához keverjük, sózzuk-borsozzuk és a citromgerezdekkel tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése