2010. június 11., péntek

Temesvári csirkemell


Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
10 dkg füstölt szalonna
20 dkg zöldbab
1 közepes fej vöröshagyma
fél doboz hámozott paradicsom konzerv
1 pohár tejföl
petrezselyemzöld
só, bors

A csirkemellet csíkokra vágtam. A felkockázott szalonnát megsütöttem, hozzáadtam a feldarabolt hagymát, majd a csirkemellet. A húst fehéredésig sütöttem, felöntöttem kevés vízzel, sóztam, borsoztam, beleöntöttem a paradicsomot. Amikor félig megfőtt, hozzáadtam a zöldbabot, és együtt puhára főztem. Végül beleöntöttem a tejfölt és a petrezselyemzöldet, majd összefőztem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails