2010. június 11., péntek
Temesvári csirkemell
Hozzávalók:
30 dkg csirkemell
10 dkg füstölt szalonna
20 dkg zöldbab
1 közepes fej vöröshagyma
fél doboz hámozott paradicsom konzerv
1 pohár tejföl
petrezselyemzöld
só, bors
A csirkemellet csíkokra vágtam. A felkockázott szalonnát megsütöttem, hozzáadtam a feldarabolt hagymát, majd a csirkemellet. A húst fehéredésig sütöttem, felöntöttem kevés vízzel, sóztam, borsoztam, beleöntöttem a paradicsomot. Amikor félig megfőtt, hozzáadtam a zöldbabot, és együtt puhára főztem. Végül beleöntöttem a tejfölt és a petrezselyemzöldet, majd összefőztem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése