2010. június 14., hétfő
Tepsis csirke
600 g burgonya
só
bors
1 tk kakukkfű
600 g csirkemell
250 g koktélparadicsom
1 köteg újhagyma
4 ek piros pesto
2 ek olívaolaj
2 ek szezámmag
Elkészítés:
A burgonyát megmossuk,majd főzzük kb. 10-15 percig.Hagyjuk kihűlni,majd vastagabb szeletekre vágjuk.A csirkemellet megmossuk,szárazra töröljük és nagyobb darabokra vágjuk.A hagymát 2-3 cm-es darabokra vágjuk,a paradicsomokat elfelezzük.Az egészet összekeverjük a burgonyával, csirkemellel,pestóval,olívaolajjal és a szezámmaggal.Sóval,borssal és a kakukkfűvel ízesítjük.Az egészet egy tűzálló tálba rakjuk és előmelegített sütőben 30 percig sütjük (200 °C).
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése