2010. június 14., hétfő

Baconos virsli hagymás burgonyapürével


4 db minivirsli
4 vékony szelet bacon

Sütéshez:
olívaolaj

Krumplipüréhez:
3 nagyobb db krumpli
2 ek margarin
2 ek tejföl
1 közepes fej vöröshagyma
10 dkg edami sajt reszelve

bors

Elkészítés:
A virsliket szorosan betekerjük baconnel,úgy, hogy ne jöjjön le a sütésnél.Serpenyőben,forró olívaolajon 10 percig sütjük őket gyakori forgatás mellett.A krumplipüréhez a krumplikat meghámozzuk és felvágjuk.Lábosban vizet forralunk és beletesszük a felvágott krumplikat.Amíg fő, serpenyőben olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát.Ha a krumpli megfőtt, lecsepegtetjük és alaposan összetörjük.Hozzáadjuk a sót,borsot,tejfölt,vajat és habosra keverjük.
A tetejét megszórjuk a reszelt sajttal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails