2010. június 12., szombat
Gesztenyekocka
Tészta:
2 csomag gesztenyemassza
25 dkg darált háztartási keksz
15 dkg margarin
15 dkg porcukor
ízlés szerint rum
Krém:
3 csomag vaníliás pudingpor
9 dl tej
25 dkg ráma
25 dkg porcukor
Teteje:
5 dl hulala tejszín (cukrozott)
Valamint 2-3 csomag babapiskóta,rumos kávé,díszítéshez reszelt csoki
Elkészítés:
Tészta:A kekszet a margarinnal és a porcukorral összemorzsoljuk,hozzáadjuk a gesztenyemasszát,rumot,és jól összedolgozzuk.Egy közepes tepsit megszórunk darált keksszel és belenyomkodjuk a tésztát,elsimítjuk.
Krém:
Pudingport a tejjel jó keményre főzzük.Margarint a porcukorral habosra keverjük.Ha a puding kihűlt a két krémet összekeverjük.
A krém felét rákenjük a tésztára.Babapiskótát rumos kávéba mártjuk,krém tetejére rakjuk,a maradék krémet a babapiskótára kenjük.
Teteje:
A tejszínt jó keményre felverjünk és a tetejére kenjük.Reszelt csokival díszítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése