2010. június 12., szombat

Gesztenyekocka


Tészta:
2 csomag gesztenyemassza
25 dkg darált háztartási keksz
15 dkg margarin
15 dkg porcukor
ízlés szerint rum

Krém:
3 csomag vaníliás pudingpor
9 dl tej
25 dkg ráma
25 dkg porcukor

Teteje:
5 dl hulala tejszín (cukrozott)

Valamint 2-3 csomag babapiskóta,rumos kávé,díszítéshez reszelt csoki

Elkészítés:
Tészta:A kekszet a margarinnal és a porcukorral összemorzsoljuk,hozzáadjuk a gesztenyemasszát,rumot,és jól összedolgozzuk.Egy közepes tepsit megszórunk darált keksszel és belenyomkodjuk a tésztát,elsimítjuk.
Krém:
Pudingport a tejjel jó keményre főzzük.Margarint a porcukorral habosra keverjük.Ha a puding kihűlt a két krémet összekeverjük.
A krém felét rákenjük a tésztára.Babapiskótát rumos kávéba mártjuk,krém tetejére rakjuk,a maradék krémet a babapiskótára kenjük.
Teteje:
A tejszínt jó keményre felverjünk és a tetejére kenjük.Reszelt csokival díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails