2010. június 10., csütörtök

Lecsós csirkemell


Hozzávalók:
-4 csirkemellfilé
-olaj vagy zsír
-1 nagy vöröshagyma
-2-3 paprika
-2-3 paradicsom
-pirospaprika
-só, bors, biovegeta

Az apróra vágott vöröshagymát a zsiradékon üvegesre párolom, közben karikákra vágom a paprikákat és hozzáadom. Először ezzel együtt sütöm, közben kevergetem. Mikor már a paprika kicsit összeesett, ekkor teszem rá a csirkemelleket és mindkét oldalát fehéredésig sütöm, majd jönnek mellé a gerezdekre vágott paradicsomok is. Meghintem pirospaprikával , sózom, borsozom, nálam egy kevés biovegeta ebbe is kerül.
Kevés vízzel felöntve készre párolom.

Tipp: mindenki ízlése szerint adagolja a paprika és paradicsom mennyiségét, ez teljesen változó lehet. Van, aki a jóval több paprikára esküszik, van, aki fordítva. Természetesen csípős is kerülhet bele.
Combból is finom, ha azt jobban kedveli valaki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails