2010. június 14., hétfő

Rakott csirkemell


1kg csirkemell
15 dkg füstölt sajt
20 dkg trappista sajt
4 tojás
10 dkg finomliszt
1/2 l főzőtejszín
40 dkg bacon
fűszerpaprika
bors

Elkészítés:
Egy tűzálló tálat kibélelünk bacon-nel.A filézett csirkemellet szeletenként fűszeres lisztbe, felvert tojásba,valamint a kétféle sajt reszelt keverékébe forgatjuk.A tálba egymásra rétegezve elhelyezzük a húsdarabokat,majd ráöntjük a főzőtejszínt.A tetejét baconszeletekkel borítjuk, majd 40-45 percig sütjük (180 °C).(A tetejére érdemes alufóliát tenni,mert a szalonna hamar megég.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails