2010. június 12., szombat
Rókafarok
Hozzávalók:
4 tojás
30 dkg cukor
25 dkg margarin
2 dl tejföl
30 dkg liszt
1 cs sütőpor
1 cs vaníliás pudingpor
1 cs puncspudingpor
2 ek kakaó
Elkészítés:
A tojást,a cukrot és a margarint jól kikeverjük.
Lassan hozzáadjuk a tejfölt és a sütőporos lisztet.A masszát 3 tálba szétosztjuk.Az egyikbe a vaníliás pudingport,a másikba a puncspudingport,a harmadikba a kakaót keverjük bele.Vajjal kikent,lisztezett őzgerincformába tesszük a masszákat.Vaníliással kezdünk,majd a kakaós és végül a puncsos massza. Előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük (200 °C).
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése