
Hozzávalók:
-fél kg fusilli
-1 nagy csokor snidling
-20 dkg felkockázott gépsonka
-15 dkg reszelt sajt
-2 dl tejszín
-só, fehérbors
-kevés olaj
Először is feltettem főni a tésztát, így pont akkor készült el, mint a mártás.
A sütőt előmelegítettem 180 fokra.
A snidlinget megmostam, apróra vágtam, és egy keveset a tálaláshoz félretettem belőle.
A nagyobbik felét egy kevés olajon megpirítottam kissé, majd hozzáadtam a felkockázott gépsonkát.( Ha van maradék sült csirke vagy pulyka, az is felhasználható! )
Kb. 1-2 percig pirítottam, majd hozzáöntöttem a tejszínt. Ízlés szerint fehérborssal és sóval ízesítjük. Mikor már jó forró volt, hozzáadtam 10 dkg reszelt sajtot és folyamatos kevergetés mellett megolvasztottam benne.
A kifőtt tésztát tűzálló tálba tettem és a szószt ráöntöttem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése