2010. augusztus 17., kedd

Csopaki aprópecsenye


Hozzávalók:
70 dkg sertés lapocka,
10 dkg zöldborsó,
10 dkg gomba,
1 vöröshagyma,
5 dkg szalonna,
1 gerezd fokhagyma,
1 paradicsom,
1 tv paprika,
só,
bors,
petrezselyemzöld

A húst kisebb kockára vágom,a hagymát,és a szalonnát apróra.A hagymát és a szalonnát oljon megfonnyasztom majd ráteszem a húst.Sózom,borsózom,majd kevés vizet aláöntve párolom.10 perc múlva hozzáteszem a borsót a gombát és a fokhagymát,apróra vágott petrezselymet, és tovább főzöm,ha elfő a víz pótolom.Mikor a hús megpuhul a paprikát és a paradicsomot apró kockára vágjuk és a raguhoz öntöm.kb 5-10 percig még főzöm és elzárom.Petrezselymes burgonyával,és savanyúval tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ajánló

Related Posts with Thumbnails