2010. augusztus 17., kedd
Kókuszgolyó 2.
Hozzávalók:
25 dkg háztartási keksz (vagy sütimorzsa),
5 dkg mazsola,
4 evőkanál méz,
1 evőkanál kakaópor,
5 dkg vaj,
1 dl tej,
4-5 evőkanál baracklekvár,
2 evőkanál rum,
5 dkg kókuszreszelék
- a hempergetéshez: 10-15 dkg kókuszreszelék
Elkészítés:
A kekszet daráld le, add hozzá a kakaóport, a kókuszreszeléket, a mazsolát. A mézet a tejjel forrósítsd fel, majd öntsd a tálban várakozó alkotóelemekre. Keverd el a puha vajjal, kevés lekvárral, rummal és tedd a hűtőszekrénybe 1-2 órára.
Ha a massza összeállít, nedves kézzel formálj belőle diónyi golyókat, és egyenként forgasd meg őket kókuszreszelékben.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése