2010. augusztus 17., kedd
Kókusztekercs
Hozzávalók:
25 dkg háztartási keksz,
15 dkg porcukor,
10 dkg vaj,
2 evőkanál kakaó,
kb. 1 dl tej
Krém:
15 dkg rama margarin,
10 dkg porcukor - habosra keverve
Elkészítés:
Őröld meg vagy törd össze a kekszet, majd add hozzá a cukrot, a vajat és a kakaót. Keverd jól össze, és adj hozzá annyi tejet, amennyit felvesz (kb. 1 dl). Pihentesd 30 percig, utána porcukrozott gyúródeszkán sodord ki. A kinyújtott tekercset megkenjük a margarinos krémmel, majd feltekerjük szorosan. Hűtőben alufóliába tekerve dermedésig hagyjuk, majd utána szeleteljük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése