2010. augusztus 5., csütörtök
Krémsajtos süti
Hozzávalók:
Babapiskóta, kevés rum
250 gramm Philadelphia krémsajt
2 evőkanál porcukor
1 kiskanál vaníliás cukor
1 zacskó zselatin por (25 gramm)
3-4 dl víz vagy gyümölcs lé.
Gyümölcs vagy befőtt tetszés szerint.
Egy kisebb sütőformát kibélelünk babapiskótával. Meglocsolni egy kis rumos tejjel. Rákenni a porcukorral vaníliás cukorral elkevert krémsajtot. Gyümölccsel kirakni a lekent krémet. A zselatint elkeverni a vízzel, vagy gyümölcslével. Folyamatos keverés mellett felmelegíteni. Kicsit hűlni hagyni, majd a gyümölcsre
önteni. Hűtőben 4-6 órát dermedni hagyni
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése