2010. augusztus 17., kedd
Rizses pulykamáj
Hozzávalók:
1/2 kg pulykamáj
1 fej vöröshagyma
15 dkg rizs
20 dkg vegyes zöldségkeverék
petrezselyem
só
bors
majoranna
Az apróra vágott hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. Rádobjuk a csíkokra vágott májat, sózzuk, borsozzuk és kevés majorannát szórunk rá. Lefedve kb 8-10 perc alatt puhára pároljuk.(én mindig sózom a májat, nem a sótól lesz kemény hanem attól hogy sokáig főzzük! )
Közben egy másik lábosban a rizst kevés olajon kicsit megpirítjuk,sózzuk, beleszórjuk a zöldségeket, petrezselymet, forró vízzel felöntjük és puhára pároljuk. Mikor minden puha összekeverjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése